به خبرگزاری مهر، اصغرمکارم در شورای مدیران این دانشگاه با اشاره شرایط فعلی کرونا در جنوب کرمان، گفت: شرایط فعلی بیماری کووید ۱۹ نسبت به ماههای گذشته شرایط آرامتری است که امیدواریم پایدار باشد.
وی پایداری شرایط فعلی را وابسته به رعایت نکات بهداشتی و واکسیناسیون مردم، برشمرد و افزود: متأسفانه عدهای به سمت عادی انگاری کرونا میروند که این امر زنگ خطری است بنابراین باید در راستای رعایت نکات بهداشتی در سطح جامعه تلاش بیشتری داشته باشند.
مکارم بیان کرد: علی رغم اینکه صحبتهایی مبنی بر در پیش بودن پیک ششم کرونا در کشور است و تغییراتی در روند بیماری اتفاق افتاده اما خوشبختانه در جنوب کرمان هنوز شرایط کاملاً آرام است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت خاطرنشان کرد: تقریباً از ۵۳ بیماری بستری در هفت شهرستان، تنها ۱۷ مورد مبتلا به کووید هستند که امیدواریم تعداد بیماران کاهش یابد و شاهد ریشه کنی این ویروس منحوس باشیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با بیان این مطلب که در زمینه واکسیناسیون کرونا تلاش بسیاری صورت گرفته است، اظهار کرد: در این خصوص زیرساختهای خوبی فراهم شده و واکسن و فضا به اندازه کافی موجود است.
وی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت را جز دانشگاههای سرآمد کشور برشمرد و تاکید کرد: براساس سامانه سیب جز دانشگاههای پیشتاز در کلان منطقه هشت هستیم که تقریباً ۸۰ درصد دوز نخست واکسن به افراد بالای ۱۸ سال تزریق شده و در حوزه دانش آموزی نیز ۹۲ درصد پوشش واکسیناسیون نوبت اول انجام شده است.
مکارم با بیان این مطلب که افراد غیر ایرانی نیز با مراجعه به مراکز واکسیناسیون، واکسن دریافت کردهاند، اضافه کرد: باید تلاش کرد تا مردم برای تزریق دز دوم واکسن به موقع مراجعه کنند و در حال حاضر ۵۰ درصد افراد در منطقه باید دوز دوم را تزریق کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت بیان کرد: تزریق دوز سوم برای برخی بیماران پرخطر و کادر درمان در دستور کار قرار دارد، اگر افراد واکسن را دریافت کنند و همکاری لازم با نیروهای بهداشتی داشته باشند، شرایط مساعدی از نظر مرگ و میر بیماران مبتلا به کرونا خواهیم داشت و این امر ثابت شده است که در افراد واکسینه شده مرگ کاهش پیدا میکند.
وی با اشاره به آغاز واکسیناسیون کودکان علیه بیماری سرخک، عنوان کرد: واکسیناسیون تکمیلی سرخک از هشتم آبان ماه به مدت ۲ هفته برای کودکان ۹ ماه تا ۷ سال آغاز شده است که یک لکه گیری در مناطقی است که ضرورت داشت.
مکارم عنوان داشت: خوشبختانه به همت همکاران بهداشتی بین هشت دانشگاه علوم پزشکی که جز این ارزیابی بودند، دانشگاه علوم پزشکی جیرفت تاکنون آمار دوم را در سامانه سیب داشته است و بای د تلاش کرد تا این طرح با موفقیت انجام شود.
نظر شما